Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
ЛЕТНИ СТАЖОВЕ 2023

ФМИ дава възможност на студенти, на които предстои обучение по учебните дисциплини "Практика по специалността" или "Преддипломен стаж", да го проведат през летния период във фирма, с която Факултетът има сключен договор.

Летния стаж (лятната практика) не се заплаща, тъй като замества дисциплина в учебния план на студентите (стажът се заплаща само в случай, че това изрично е упоменато в обявата на съответната фирма).

Летният стаж завършва с оценка, която ще замени оценката, необходима през съответната учебна година.

Студентите, които са приети за летен стаж, трябва да се свържат с академичния си наставник, за да му предоставят своите данни за контакт.

Академичен наставник: гл. ас. д-р Елена Тодорова (etodorova@uni-plovdiv.bg).

За допълнителна информация: Мануела Генева (каб. 344, тел. 032/261 740, geneva@fmi-plovdiv.org).

Документи:

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ФИРМИ ЗА СТАЖАНТСКИ ПОЗИЦИИ

(списъкът ще бъде допълван)

 • Сдружение "Съвет по туризъм - Пловдив" предлага летни стажове в сферата на графичния дизайн и сошъл медия маркетина. Студентите, избрали да проведат стажа си при нас, ще имат възможност да участват в подготовката на рекламните материали на Уикенд в Пловдив и най-новия фестивал на сдружението "Пловдивски летни винени нощи". По желание студентите могат да работят и по фестивалите "Дефиле на младото вино" и "Дефиле вино и гурме". 
  Програмите, които ще Ви бъдат необходими за успешно и ползотворно стажуване са Adobe - Photoshop, Indesign, Illustrator. Също така Figna и/или други алтернативи спрямо вашите възможности. Не е задължително да имате всички програми. 
  Продължителността на стажа, както и периода на стартиране се определят от желанията и възможностите на студентите. 
  Стажа може да се проведе онлайн/ дистанционно или присъствено. 
  Присъствено могат да бъдат до 8 човека едновременно. 
  Как протича самия стаж:
  - Анализ и запознаване с портфолиото ни на събитията. Ще разгледате всички рекламни материали изработвани до сега. 
  - Избор на събитие по което студента да работи.
  - Поставяне на задачи и тяхното изпълнение.
  - *Поставяне на задачи за конкретен фестивал ако в по време на Вашия стаж сме в активна организация. 
  Адрес на офис "Съвет по туризъм - Пловдив" - гр. Пловдив, бул. "Кн. Мария Луиза" 31 , партер. Климатизиран офис. 
  Лице за контакт/ментор - Ваня Аргирова, vanya.argirova@gmail.com и телефон 0883 45 65 19.
 • GENCHEV GROUP, https://www.genchevgroup.eu/
  Притежават богат опит в предпечат и печат на рекламни материали, изработването на уеб сайтове, онлайн магазини, изграждането и поддържането на социални страници, организирането на събития и много други от сферата на рекламата. За провеждане на летен стаж в Генчев Груп можете да се свържете с г-н Христо Генчев на имейл office@genchevgroup.eu, телефон 0878 131 355.
 • ЕНЕВ СОФТ развива дейност в областта на уеб програмирането с PHP, HTML, CSS, JS, jQuery, WordPress и други езици и технологии. Стажантите ще работят по нашия нов проект - сайт на Пловдивско Уеб Общество, https://plovdiv-web.com/, който предлага курсове по програмиране, co-working space и др. На отлично представилите се студенти се може да бъде предложена почасова / постоянна работа. За допълнителна информация и събеседване, моля, свържете се с г-н Йордан Енев (0887 834 647, dakaenev@gmail.com).
  Предишна Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ