Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
ЛЕТНИ СТАЖОВЕ 2021

ФМИ дава възможност на студенти, на които предстои обучение по учебните дисциплини "Практика по специалността" или "Преддипломен стаж", да го проведат през летния период във фирма, с която Факултетът има сключен договор.

Летния стаж (лятната практика) не се заплаща, тъй като замества дисциплина в учебния план на студентите (стажът се заплаща само в случай, че това изрично е упоменато в обявата на съответната фирма).

Летният стаж завършва с оценка, която ще замени оценката, необходима през съответната учебна година.

Студентите, които са приети за летен стаж, трябва да се свържат с академичния си наставник, за да му предоставят своите данни за контакт.

Академичен наставник: гл. ас. д-р Елена Тодорова (etodorova@uni-plovdiv.bg).

За допълнителна информация: Мануела Генева (каб. 344, тел. 032/261 740, geneva@fmi-plovdiv.org).

Документи:

 

Актуални предложения от фирми:

  • ЕневСофт развива дейност в областта на уеб програмирането с PHP, HTML, CSS, JS, jQuery, WordPress и други езици и технологии. Стажантите ще работят по нашия нов проект - сайт на Пловдивско Уеб Общество, https://plovdiv-web.com/, който предлага курсове по програмиране, co-working space и др. Всички студенти, включили се в стаж при нас, ще получат промокод за намаление от цената на курсовете, а на отлично представилите се може да бъде предложена почасова / постоянна работа. Период на провеждане: стажът започва от 16.08.2021 г. Форма на провеждане: присъствена. За допълнителна информация и събеседване, моля, свържете се с г-н Йордан Енев (0887 834 647, dakaenev@gmail.com) до 12.08.2021 г.

 

  • Конкорд Европа е българско-американска компания с повече от 400 служителя по цял свят. Oсновната ни дейност се фокусира върху предлагането на технологични услуги, бизнес консултиране и изготвяне на стратегии, които подпомагат оптимизирането на различни бизнеси. Четирите основни сфери на дейност в компанията са cloud applications и интеграции, data intelligence, анализ на данни и информационна сигурност, дигитален и user experience. Бидейки част от екипа, ще имате възможност да задълбочите познанията си сред изключителни професионалисти. Започнахме като малък екип от 20 човека, но вече пораснахме значително и сме над 80 само на територията на България. В партньорство с Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", бихме искали да дадем летящ старт на млади и амбициозни хора, които имат потенциал да се развиват в IT средата и да дават решения на проблеми, като едновременно с това придобиват реален практически опит. За да кандидатствате за провеждане на летен стаж в Конкорд Европа, моля, изпратете CV до 15.06.2021 г. на Jobs@concordeu.com.
  • Synergy Global Financial Solutions е компания, предоставяща  интегрирани решения за банки и финансови институции, партньор на Oracle Financial Services and Software. Летният стаж на Synergy GFS ще се фокусира върху Java EE Development (Java EE, Spring, REST & SOAP web services). Повече информация и срок за кандидатстване тук. За допълнителна информация, моля пишете на: mila.deliyska@synergygfs.com и stanimira.dimova@synergygfs.com.
  • Съвет по туризъм – Пловдив е сдружение с нестопанска цел, което провежда националната политика в туризма на място и подпомага развитието на туризма на местно и регионално равнище. Сдружението координира действията и защитава интересите на своите членове. Съвет по туризъм – Пловдив е учреден съгласно Закона за туризма и регистриран по Закона за лицата и семействата. Сдружението организира три емблематични за Пловдив туристически събития: Дефиле "Вино и гурме", "Дефиле на младото вино" и Уикенд в Пловдив. Подготовката за събитията изисква много административна, но и креативна работа. Студентите, които изберат да проведат летния си стаж в Съвет по туризъм  Пловдив, ще имат възможност да се докоснат до реална работна среда и да представят своите креативни идеи в съчетание с наученото практически в университета. Позицията в сдружението е подходяща за студенти имащи интерес в графичния дизайн и видеообработката. За кандидатстване, моля, свържете се с административния секретар и дизайнер на сдружението  Ваня Аргирова (0883456519, vanya.argirova@gmail.com).
  • Сайбиз България ООД (http://www.sibiz.net/). „Сайбиз“ е американска компания, произвеждаща микропроцесори и компютърни компоненти. За повече информация и събеседване, свържете се с г-н Радослав Дервишев (0899 415 389, chipwhiz@yahoo.com).
Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ