Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Среща на Televic със студентите на ФМИ

R&D for Televic in Bulgaria

На 19 май от 12:00 ч. в зала 422 в ПУ - Нова сграда ще се проведе среща със Здравко Стойнов, Нестор Барачков и Емил Дойчев от Televic, които ще споделят какво е да работиш за една от водещите компании в производството на високотехнологична електроника и какво се случва в R&D отдела на Televic.

Освен това, те ще разкажат повече детайли и за предстоящата ИТ Олимпиада, организирана от компанията, която ще се проведе на 27 май и ще даде възможност на участниците в нея да спечелят различни технологични награди, както и да получат предложение за работа в Televic или Demasys.

 

ИТ Олимпиадата е насоченa към студенти (3 или 4 курс Бакалавър или Магистър), обучаващи се в специалностите „Телекомуникации“, „Компютърни системи и технологии“ или близки до тях, както и наскоро завършили младежи. ИТ олимпиадата обхваща .NET технологиите и Quality assurance (QA), а участниците трябва трябва да владеят английски език и да имат интерес и познания в програмирането. По време на състезанието младежите ще решават казус изцяло самостоятелно, без да се съветват с външни източници на информация. Те ще разполагат с 90 минути за работа.

За да вземат участие, желаещите е необходимо да се регистрират през официалната страница на събитието - http://it-olympics.bg/, като попълнят формата за кандидатстване и изпратят своето CV. Местата за участие са ограничени и само одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени да участват. Краен срок за записване 25 май 2016 г.

  Предишна Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ