Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Конкурс Наградите на БАИТ

Студенти, докторанти и преподаватели могат да се включат в конкурса Наградите на БАИТ за 2019 г. за значим принос за развитието на информационните и комуникационни технологии.

По традиция кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев.

Преподавателите и студентите имат възможност да кандидатстват в две от категориите – Образователна награда и Младежка награда.

Регистрацията е безплатна!

Образователната награда се присъжда за учебна програма, курс, обучителна инициатива за подготовка на кадри за нуждите на ИКТ или за създаден и внедрен ИКТ продукт за нуждите на образованието. Могат да се включат също така и преподаватели, които използват по иновативен начин ИКТ в учебните занятия, както и специалисти, които инвестират в ИКТ образование като помощник учители.

В категорията „Младежка награда“ могат да участват студенти и ученици, самостоятелно или в екип, които се обучават в българско учебно заведение и имат създадена собствена разработка/продукт въз основа на ИКТ.

Тази година ще бъдат връчени награди в 8 категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга, Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика и Награда за специален принос.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2020 г. Датата и мястото ще бъдат посочени допълнително.

Краен срок за регистрация за участие: до 24.00 ч. на 13 януари 2020 г.

Регистрационната форма и регламентът на конкурса са публикувани на сайта на Наградите.

Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ