Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Новини    English
Преподавателска Еразъм-мобилност за 2021 г.

ПРЕПОДАВАТЕЛСКА ЕРАЗЪМ-МОБИЛНОСТ ЗА 2021 Г. 

Преподавателската мобилност се отнася до ПРЕПОДАВАТЕЛИ с цел преподаване, ПРЕПОДАВАТЕЛИ с цел обучение и НЕПРЕПОДАВАТЕЛСКИЯ ПЕРСОНАЛ.

В настоящата селекция преподавателите и непреподавателският състав могат да планират Еразъм-мобилности, които да осъществят до 20 септември 2022 г.

Крайният срок за кандидатстване е 12.04.2021 г.  

Основните критерии за избор с предимство са актуалност и целесъобразност на работната програма спрямо научните и административните компетентности на кандидата; преподавателят да не е ходил миналата година (по-скоро от другите кандидати); младите преподаватели и тези, които са пряко ангажирани с програмата Еразъм+. 

Еразъм-мобилност на непреподавателския персонал

1) за непреподавателския състав към факултетите (възползват се от местата по договорите на съответните факултети, към които принадлежат) и 2) за административно-помощния персонал на Университета (възползват се от местата за обучение в договорите на всички факулети/ филиали) .

Тези кандидатури ще се селектират от специална комисия.

Документите за мобилност на непреподавателския персонал с цел ОБУЧЕНИЕ се подават при Кирил Иванов в стая 118 в Ректората до 16.04.2021 г.

Специализираната комисия ще селектира кандидатите по два основни критерия:

1. Владеене на работния език на мобилността.

2. Целесъобразност на работния план, който отговаря на длъжността на кандидата и ще доведе до повишаване на неговите специфични компетентности.

Общ брой финансирани мобилности за факултетаКритерии и планирани задачи за подбор на кандидати (преподаватели) за осъществяване на мобилност с цел обучениеУсловия за мобилности с цел ПРЕПОДАВАНЕ

За допълнителна информация: гл. ас. д-р Ваня Иванова, Еразъм + координатор за ФМИ, vantod@uni-plovdiv.bg

Следваща  
Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ