Форум Поща Карта на сайта Търсене Връзки Контакти
Начало Документи Решения Решения на Декански съвет 2007 година протокол № 1 / 17.10.2007    English
Факултет по математика и информатика - протокол № 1 / 17.10.2007
1. РЕШЕНИЕ: Деканският съвет утвърдиследните отговорности на заместник-деканите за следващия 4-годишен мандат (2007-2011):
* доц. д-р Владимир Шкуртов ще отговаря за: учебната дейност по информатика (бакалавър и магистър); WEB-страницата на факултета по математика и информатика; докторанти по направление информатика и др.
* доц. д-р Манчо Манев ще отговаря за: акредитацията на факултета по математика и информатика; учебната дейност по математика (бакалавър); студентски и преподавателски обмен и студентска мобилност; ученически институт по математика и информатика (УчИМИ) и др.
* доц. д-р Христо Крушков ще отговаря за: Майкрософт; Седма рамкова програма (FP7); звено "Учебни компютърни зали"; кандидатстудентски и други специализирани курсове по математика и информатика; студентски състезания по информатика и др.
* 4-ти зам. декан ще отговаря за: система за качество; учебна дейност по математика (магистър); международно сътрудничество; докторанти по направление математика; студентски състезания по математика и др.

2. РЕШЕНИЕ: Деканският съвет утвърди приемното време на Деканското ръководство да бъде: понеделник, вторник, сряда, четвъртък и петък - от 11:30 ч. до 13:30 ч.

Актуално
Още новини
Архив на новините
© 2009 ФМИ